5 -όσο τέλεια πρέπει- tips για το πλύσιμο του αυτοκινήτου

στις

Μετά από έρευνες και εξονυχιστικούς πειραματισμούς, έχουμε 5 ολόκληρα (λίγο) περίεργα tips για να καθαρίσεις το αυτοκίνητό σου, τόσο που μπορεί και να μην το αναγνωρίσεις! Διάβασε γιατί θα σου κάνουν ευκολότερη τη ζωή!

1. Κρέμα μαλλιών

Διάλεξε μια κρέμα μαλλιών που περιέχει λανολίνη και πλύνε μ’ αυτήν το αυτοκίνητό σου! Δεν θέλουμε να σου πούμε για το αποτέλεσμα, αλλά αλήθεια θα εντυπωσιαστείς! Και με το πώς θα φαίνεται, αλλά και με το πώς η επιφάνεια του αυτοκινήτου σου θα απωθεί το νερό της βροχής!

2. Ρίξε coca cola στο παρμπρίζ

Όλοι έχουμε παρατηρήσει τη μορφή (αν μπορεί κανείς να το πει μορφή) που παίρνει το παρμπρίζ μας όταν βρέξει μετά από αρκετό καιρό ξηρασίας. Η λύση είναι ΜΙΑ. Στρώνεις μια πετσέτα κάτω από το παρμπρίζ (για να προστατευτεί το χρώμα) και το λούζεις με coca cola! Οι φυσαλίδες θα διώξουν αυτό το χάος που έχει δημιουργηθεί! Δεν ξεχνάς να το ξεπλύνεις, αλλιώς ο κόπος πάει χαμένος!

3. Η βότκα κάνει δουλίτσα

Φτιάξε το δικό σου υγρό για τους πιτσιλιστήρες (!?!) σου! 3 κούπες βότκα (εννοείται την πιο φθηνή που βρεις!) με 4 κούπες νερό και 2 κουταλιές του γλυκού υγρό πιάτων! Όλα αυτά τα ανακινείς μαζί και είναι έτοιμο!

4. Μωρομάντηλα σε δράση

Έχε πάντα μωρομάντηλα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και όποτε βλέπεις τα σκούρα (εννοώντας όποτε δεν βλέπεις τίποτα από τα τζάμια), καθάρισε με αυτά τα παράθυρά σου και το παρμπρίζ
σου! Σου λέμε πιάνει!

Σχολιάστε