Γίνε «ParkAround Master» με αυτές τις 41+1 ερωτήσεις!

στις

Χρησιμοποιείς το ParkAround για το παρκάρισμά σου και σε ευχαριστούμε γι΄αυτό. Διάβασε τις παρακάτω 41+ 1 😮 πιο συχνές απορίες για να μας γνωρίσεις ακόμα καλύτερα! Και στο τέλος του άρθρου ένα είναι σίγουρο: θα έχεις στεφθεί και επίσημα σε ParkAround Master 👑!

1. Τι είναι το ParkAround;

Το ParkAround είναι μία online πλατφόρμα κράτησης θέσεων parking, που προσφέρει εκπτώσεις και συγκρίνει προσφορές και υπηρεσίες στάθμευσης σε 200+ parking σε Ελλάδα και Κύπρο, κοντά σε αεροδρόμια, λιμάνια και κέντρα πόλεων. Η εταιρεία επιπλέον προσφέρει το Parkadoro, ένα πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης για χώρους στάθμευσης.

2. Γιατί να κάνω κράτηση μέσω ParkAround;

Μέσω του ParkAround μπορείς να βρεις και να συγκρίνεις προσφορές και υπηρεσίες στάθμευσης σε 200+ parking σε Ελλάδα και Κύπρο, να εξασφαλίσεις τη θέση parking σου, αλλά και πόντους επιβράβευσης με κάθε σου κράτηση.

3. Αφού κάνω κράτηση, μπορώ να την αλλάξω ή να την ακυρώσω;

Μπορείς να ακυρώσεις την κράτησή σου χωρίς χρέωση, είτε μέσα από το email επιβεβαίωσης που έλαβες, είτε αν συνδεθείς στην εφαρμογή και διαλέξεις «Κρατήσεις». Θυμήσου αν χρειαστεί να την ακυρώσεις, κάν’ το το συντομότερο δυνατόν για πιο εύρυθμη λειτουργία των χώρων στάθμευσης. Αναλυτικές οδηγίες ακύρωσης μπορείς να βρεις με κλικ εδώ.
Αν θέλεις να αλλάξεις κάποιο στοιχείο σε υπάρχουσα κράτηση, μπορείς να το κάνεις επίσης από το menu «Κρατήσεις» ή να μπεις στο επιβεβαιωτικό email και να επιλέξεις «ΑΛΛΑΓΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ».

4. Πόσο ασφαλείς είναι οι χώροι στάθμευσης;

Όλοι οι συνεργάτες μας είναι αξιόπιστοι, αξιολογούνται καθημερινά από χιλιάδες ParkArounders και έχουν ως στόχο να παρέχουν τις καλύτερες δυνατόν υπηρεσίες. Μπορείς να βρεις κλειστούς icon-indoor-parking.png ή περιφραγμένους icon-fence.png χώρους στάθμευσης, με 24ωρη παρακολούθηση από κάμερες icon-cctv.png , 24ωρη παρουσία ανθρώπινου δυναμικού icon-manned.png κ.ά. Για τον κάθε χώρο μπορείς να συμβουλεύεσαι τα σχετικά εικονίδια κάτω από τη φωτογραφία του, ώστε να επιλέγεις αυτόν που σου ταιριάζει καλύτερα.

5. Η τιμή που βλέπω ισχύει μόνο με online κράτηση;                                                                                                                   

Για να εξασφαλίσεις τη θέση και την αναγραφόμενη τιμή στον χώρο στάθμευσης που επιθυμείς, θα πρέπει να ολοκληρώσεις δωρεάν την κράτηση online μέσω του ParkAround, μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα πριν την άφιξή σου.

6. Πώς λειτουργεί η υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο; Υπάρχουν συγκεκριμένα δρομολόγια;

Αφού φτάσεις στον χώρο στάθμευσης, επιβιβάζεσαι στο όχημα μεταφοράς που θα σε μεταφέρει προς το αεροδρόμιο σε περίπου 3-8 λεπτά.
Αφού επιστρέψεις, μόλις παραλάβεις τις αποσκευές σου, το προσωπικό του χώρου στάθμευσης θα σε παραλάβει για να σε μεταφέρει πίσω στο parking, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Η μεταφορά είναι εντελώς δωρεάν και άμεση! Στο επίσημο parking του Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” το εσωτερικό λεωφορείο του parking (Shuttle Bus) σε μεταφέρει από και προς τους χώρους στάθμευσης Μακράς Διάρκειας και Economy σε περίπου 8-10 λεπτά
με δωρεάν δρομολόγια κάθε 10-12 λεπτά. 

7. Τι είναι οι πόντοι που κερδίζω;

Επιθυμούμε πάντα να επιβραβεύουμε τους πιστούς πελάτες μας και για τον λόγο αυτόν, δημιουργήσαμε το πρόγραμμα «Παρκάρεις & Κερδίζεις», που σου προσφέρει 5€ credits κάθε φορά που συμπληρώνεις 1000 πόντους από τις κρατήσεις σου. Τα εξαργυρώνεις αφού συνδεθείς στον λογαριασμό σου και επιλέξεις την online πληρωμή. Μάθε περισσότερα εδώ

8. Πώς μπορώ να εξαργυρώσω τα διαθέσιμα credits μου;

Κατά την online πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα στο τελικό βήμα πληρωμής της κράτησής σου, ενεργοποιείς την επιλογή Διαθέσιμα Credits, ώστε το συνολικό ποσό των credits να αφαιρεθεί αυτόματα από το τελικό κόστος της στάθμευσής σου. Προσοχή: η επιλογή της online πληρωμής δεν είναι διαθέσιμη σε όλα τα parking. Μάθε περισσότερα εδώ.

9. Πότε λήγουν οι πόντοι μου;

Οι πόντοι σου δεν λήγουν ποτέ! Μάθε περισσότερα εδώ

10. Τι επιπλέον υπηρεσίες παρέχουν οι χώροι στάθμευσης;


Κάποιοι χώροι στάθμευσης προσφέρουν πλύσιμο αυτοκινήτου icon-washing.png, εσωτερικό & εξωτερικό, θέσεις στάθμευσης υπό σκιά ή στάθμευση σε κλειστό χώρο & πρατήριο καυσίμων icon-gas.png, καθώς και φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων .
**Hint: Σε κάποια parking αεροδρομίου παρέχεται η υπηρεσία “Valet”, δηλαδή παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου απευθείας στην πύλη του αεροδρομίου που επιθυμείς.

11. Μπορώ να έρθω με άλλο αυτοκίνητο;

Ναι, μπορείς. Μπορείς να το αλλάξεις από το email επιβεβαίωσης της κράτησής σου ή ενημερώνοντας τηλεφωνικά τον χώρο στάθμευσης ή εμάς. Διαφορετικά, ακολούθησε τις οδηγίες που αναγράφονται στο email/sms της κράτησής σου.
**Προσοχή στη στάθμευση στο επίσημο parking του Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, όπου είναι απαραίτητη η σωστή καταχώρηση πινακίδας για την είσοδό σου στον χώρο στάθμευσης, καθώς η πινακίδα ‘‘διαβάζεται’’ αυτόματα ώστε να εκδοθεί σωστά το εισιτήριό σου με την εκπτωτική τιμή. Σε περίπτωση προβλήματος, πάτησε το κουμπί πληροφοριών για να επικοινωνήσεις με τον εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών.

12. Μπορώ να πληρώσω με κάρτα στο parking;

Τα περισσότερα parking υποστηρίζουν την επιλογή πληρωμής με κάρτα. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να συμβουλευτείς το σχετικό εικονίδιο icon-card.png, για να βεβαιωθείς για τους συμβατούς τρόπους πληρωμής. Στο τελευταίο στάδιο της κράτησής σου, μπορείς να ορίσεις τρόπο πληρωμής: μετρητά στο ταμείο (πληρωμή στο ταμείο) ή online-με κάρτα που δηλώνεις (η επιλογή online-με κάρτα δεν είναι διαθέσιμη για όλα τα parking).
Επιλέγοντας πληρωμή online σε μια κράτηση μέσα στην πόλη, σημαίνει ότι η κάρτα που έχει δηλωθεί στην κράτηση, θα χρεωθεί αυτόματα, όταν ο ταμίας ενημερώσει την εφαρμογή για την ολοκλήρωση της στάθμευσης και το ποσό που αναγράφεται στην απόδειξη πληρωμής. Δεν χρειάζεται να δοθεί κάρτα στο ταμείο, απλώς να ενημερωθεί ο ταμίας ότι υπάρχει κράτηση με πληρωμή online.
Αντίθετα, στην κράτηση που αφορά αεροδρόμιο ή λιμάνι, η πληρωμή online πραγματοποιείται τη στιγμή της κράτησης. Ωστόσο, δεν υπάρχει επιβάρυνση σε περίπτωση ακύρωσης κράτησης, καθώς με την ακύρωση γίνεται αυτόματα επιστροφή χρημάτων.

13. Μπορώ να πάρω τα κλειδιά μαζί μου;

Συνήθως ναι. Τα κλειστά parking δεν δίνουν κάποιες φορές αυτήν τη δυνατότητα, λόγω περιορισμένου χώρου και για την καλύτερη διαχείρισή του. Έλεγξε το σχετικό εικονίδιο icon-car-key.png, ώστε να γνωρίζεις αυτήν την πληροφορία. 

14. Μόλις καταχώρησα την κάρτα μου για κράτηση με Online πληρωμή υπήρξε χρέωση 0,01€. Γιατί;

Η χρέωση του 0,01€ σχετίζεται με την κάρτα που δήλωσες για τις Online πληρωμές σου, μέσω του ParkAround. Μόλις καταχωρείται μια νέα κάρτα, πραγματοποιείται έλεγχος εγκυρότητας της κάρτας με αυτόματη χρέωση και πίστωση 0,01€. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες που χρησιμοποιούν σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών. H επιστροφή του ποσού θα εμφανιστεί στον λογαριασμό σου εντός 3-7 εργάσιμων ημερών.

15. Μπορώ να διαγράψω παλαιότερη πινακίδα οχήματος από το προφίλ μου;

Η δυνατότητα διαγραφής πινακίδας είναι δυνατή μέσα από το site μας ή από την εφαρμογή μόνο για Android συσκευές. Μέσα από το προφίλ σου, επιλέγεις το εικονίδιο με το αυτοκίνητο και από εκεί κάνεις προσθήκη/διαγραφή/επεξεργασία της πινακίδας. Εναλλακτικά, επικοινωνείς μαζί μας και διαγράφουμε αυτήν που επιθυμείς.

16. Μπορώ να διαγράψω την καταχωρημένη χρεωστική/πιστωτική μου κάρτα μέσα από το προφίλ μου; 

Διαγραφή κάρτας μπορεί να γίνει είτε μέσω του www.parkaround.gr (1. Συνδέεσαι στο προφίλ σου & 2. Διαγράφεις την κάρτα που χρησιμοποιείς από τα «Στοιχεία Πληρωμής»), είτε απλώς ενημερώνοντάς μας. 

17. Πώς μπορώ να προσθέσω μια νέα κάρτα στον ParkAround λογαριασμό μου;

Προσθήκη κάρτας μπορεί να γίνει είτε μέσω του www.parkaround.gr (1. Συνδέεσαι στο προφίλ σου & 2. Επιλέγεις «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ» και κάνεις προσθήκη) ή από την εφαρμογή (1. Συνδέεσαι στο προφίλ σου, 2. Επιλέγεις «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΚΑΡΤΑΣ»).

18. Είναι ασφαλές να αποθηκεύσω μια χρεωστική/πιστωτική κάρτα για online πληρωμή μέσω της εφαρμογής;

Ναι. Τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σου κάρτας προστατεύονται απόλυτα και δεν καταχωρούνται στο ParkAround. Καταχωρούνται μόνο στον πιστοποιημένο πάροχο ηλεκτρονικών πληρωμών με τον οποίο συνεργάζεται το ParkAround. H διακίνηση των στοιχείων γίνεται με κρυπτογραφημένη επικοινωνία (SSL).

19. Πώς μπορώ να επιβεβαιώσω την ολοκλήρωση της κράτησής μου;

Στο τελευταίο βήμα της κράτησης εμφανίζεται ο κωδικός κράτησης και ταυτόχρονα λαμβάνεις email επιβεβαίωσης.

20. Χρειάζεται να εκτυπώσω την επιβεβαίωση της κράτησής μου;

Η εκτύπωση δεν είναι υποχρεωτική. Ακολουθείς τις οδηγίες που λαμβάνεις στο email επιβεβαίωσης της κράτησης σου.

21. Θέλω να κάνω κράτηση, αλλά δεν ξέρω πού είναι το parking.

Από το ParkAround: χρησιμοποιείς την επιλογή «ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ PARKING», που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία του κάθε parking. Από το app: επιλέγεις το parking που επιθυμείς και βλέπεις τον χάρτη με τις οδηγίες πλοήγησης.
Με την ολοκλήρωση της κράτησής σου, λαμβάνεις email επιβεβαίωσης της κράτησης με γραπτές οδηγίες πλοήγησης, την ακριβή τοποθεσία του parking στο Google maps, καθώς και το τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί του.

22. Έκανα κράτηση με προπληρωμή, αλλά τελικά δεν θα παρκάρω. Χάνω τα χρήματά μου; 

Τα χρήματα επιστρέφονται. Η διαδικασία πίστωσης είναι αυτόματη από την πλευρά μας, ωστόσο μπορεί να χρειαστούν 3 έως 10 εργάσιμες ημέρες για να διεκπεραιωθεί από την εκάστοτε τράπεζα.

23. Έχω προπληρώσει. Πότε και πού λαμβάνω απόδειξη; 

Παραλαβή απόδειξης/τιμολογίου γίνεται πάντα από το ταμείο του χώρου στάθμευσης.

24. Παρκάρω σε συγκεκριμένη θέση; 

Παρκάρεις στις διαθέσιμες θέσεις που επιτρέπεται η στάθμευση ή στις θέσεις που υποδεικνύει το προσωπικό του parking.

25. Έχω κράτηση για X ώρες/ημέρες. Μπορώ να χρησιμοποιώ το parking κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος;

Κάθε κράτηση αφορά μία είσοδο και μία έξοδο. Δεν είναι εφικτή η χρήση του οχήματος κατά τη διάρκεια της κράτησης.

26. Έχω τροχόσπιτο/μεγάλο όχημα. Μπορώ να παρκάρω;

Κρατήσεις που αφορούν μη συμβατικά οχήματα (π.χ. VAN, τροχόσπιτα, φορτηγά κτλ.) πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης.

27. Μπορώ να μπω νωρίτερα ή αργότερα από την προγραμματισμένη ώρα εισόδου;

Για την ολοκλήρωση της κράτησης απαιτείται η δήλωση της ώρας άφιξης και η εκτιμώμενη διάρκεια στάθμευσης.
Σε περίπτωση που γνωρίζεις πως η είσοδος του οχήματος θα γίνει σε διαφορετική ώρα από την προγραμματισμένη, μπορείς να ενημερώσεις τηλεφωνικά εμάς ή τον χώρο στάθμευσης για την πιο εύρυθμη λειτουργία του parking.
Σε περίπτωση που φτάσεις μετά το πέρας της μισής ώρας από την προγραμματισμένη ώρα άφιξης, ο χώρος στάθμευσης διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί κατά τη διακριτική του ευχέρεια είτε την παροχή υπηρεσίας που συνεπάγεται η κράτηση που προηγήθηκε, είτε την αντίστοιχη ειδική προσφορά που τη συνοδεύει. 

28. Χρειάζεται να ενημερώσω το parking για την κράτησή μου;

Χρειάζεται πάντα να αναφέρεις ότι έχεις κράτηση μέσω ParkAround, τόσο όταν φτάνεις στο parking κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδο ώστε να πληρώνεις το ποσό που έχεις δει κατά την ολοκλήρωση της κράτησής σου και να κερδίζεις πόντους στάθμευσης.

29. Με την κράτησή μου εξασφαλίζω τη θέση στάθμευσης;

Με την κράτησή σου, εξασφαλίζεις τη θέση σου.
Εφόσον υπάρχει κράτηση, το parking διατηρεί τη θέση δεσμευμένη για την ώρα που έχει δηλωθεί η είσοδος. Αρκεί ο οδηγός να αναφέρει ότι έχει κράτηση με ParkAround ή σε περίπτωση καθυστέρησης να ενημερώσει εγκαίρως.

30. Ενώ έχω παρκάρει, η κράτησή μου φαίνεται ακόμα ενεργή στην εφαρμογή. Γιατί;

Κάθε φορά που παρκάρεις με το ParkAround, η στάθμευσή σου πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθεί από το parking για να εμφανιστεί ως ολοκληρωμένη στην εφαρμογή. Η διαδικασία αυτή δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις αυτοματοποιημένη και τα parking ενδέχεται να καθυστερούν να ενημερώσουν τις κρατήσεις, ακόμη και για τεχνικούς ή λογιστικούς λόγους. Ωστόσο, πάντοτε θα καταχωρηθούν οι ακριβείς ώρες στάθμευσης, σύμφωνα με τις οποίες προκύπτει και η αντίστοιχη χρέωση για την οποία έχεις λάβει και απόδειξη.

31. Έχω κάνει κράτηση για 3 ώρες. Αν σταθμεύσω 2 ώρες θα χρεωθώ βάσει της κράτησης μου;

Η χρέωση γίνεται βάσει της πραγματικής διάρκειας στάθμευσης.
Για σταθμεύσεις μέσα στην πόλη η χρέωση γίνεται με την ώρα, πράγμα που σημαίνει ότι εάν την ξεπεράσεις έστω και κατά 1 λεπτό είναι πιθανό να χρεωθείς ολόκληρη την επόμενη ώρα.

32. Μπορώ να νοικιάσω θέση με τον μήνα και να κάνω καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου μου;

Προς το παρόν δεν έχουμε προσφορές για μηνιαίες θέσεις στην πόλη. Οι προσφορές μέσα από τη σελίδα μας αφορούν σε στάθμευση με μία είσοδο και μία έξοδο. Διαφορετικά αν θέλεις μηνιαία θέση, θα πρέπει να επικοινωνήσεις απευθείας με τον χώρο στάθμευσης που σε ενδιαφέρει.

33. Πρόβλημα στις οδηγίες πλοήγησης

H εφαρμογή προσφέρει οδηγίες πλοήγησης μέσω των Google maps. Ωστόσο παρέχει και τη δυνατότητα να επιλέξεις τον πλοηγό που έχεις εγκαταστήσει, μέσω του οποίου θα ανοίξει ο χάρτης. Από εκεί και έπειτα, εξαρτάται από τον εκάστοτε πλοηγό το ποια διαδρομή θα υποδείξει. Προτείνουμε χρήση των οδηγιών που προωθούμε, μέσω Google maps!

34. Για ποιον λόγο η αξιολόγησή μου δεν έχει αναρτηθεί;

Στα πλαίσια της αξιολόγησης των χώρων στάθμευσης έχουμε εφαρμόσει μια διαδικασία κατά την οποία όλες οι αρνητικές αξιολογήσεις μεταφέρονται στη διεύθυνση του εκάστοτε χώρου στάθμευσης και ζητάμε να μας ενημερώσουν για τις ενέργειες που μπορούν να γίνουν, ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο της εξυπηρέτησης μελλοντικά. Για λόγους, όμως, ισορροπίας, υπάρχει πολιτική ορθής αξιολόγησης μέσω της οποίας ο χώρος στάθμευσης έχει το δικαίωμα να ζητήσει μια αξιολόγηση να μην δημοσιευθεί, αν αναγράφεται κάτι το οποίο δεν ισχύει. Όταν η αξιολόγηση αναρτηθεί, ο πελάτης λαμβάνει ειδοποίηση μέσω email.

35. Εγγραφή στο newsletter

Μέσα από το προφίλ που έχεις ως ParkArounder μπορείς να ορίσεις πόσο συχνά επιθυμείς να λαμβάνεις το newsletter μας.

36. Τι είναι το Πακέτο Απεριόριστων Σταθμεύσεων;

Αν ταξιδεύεις συχνά και επιθυμείς στάθμευση και άμεση μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, τότε στο ParkAround θα βρεις πακέτα απεριόριστων σταθμεύσεων. Κάθε πακέτο σταθμεύσεων υπόκειται στους όρους που θα βρεις εδώ.

37. Πώς εξαργυρώνω έναν «Κωδικό Προσφοράς»;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Δες περισσότερα εδώ.

38. Μπορώ να παρκάρω και να παραλάβει κάποιος άλλος το όχημά μου εκ μέρους μου;

Αυτό μπορεί γίνει σε όλα τα parking εκτός των επίσημων χώρων στάθμευσης σε Αθήνα (Economy, Μακράς, Μικρής Διάρκειας) και Θεσσαλονίκη (Ρ6, Ρ7, Ρ8), καθώς τα κλειδιά δεν μπορούν να παραμείνουν στον χώρο στάθμευσης. Βασική προϋπόθεση είναι να έχει ενημερωθεί εγκαίρως το parking για το όνομα του παραλήπτη οδηγού, είτε η κράτηση να έχει γίνει στο όνομα του παραλήπτη.

39. Μπορώ να βρω προσφορά για κράτηση και πλύσιμο σε parking στην περιοχή της Αθήνας;

Υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης και πλυντηρίου. Μπορείς να δεις τις προσφορές εδώ.

40. Πώς υπολογίζω την ώρα εισόδου μου στο parking για μια κράτηση που αφορά αεροδρόμιο ή λιμάνι;

Αν πρόκειται για το αεροδρόμιο, προσπάθησε βρίσκεσαι στο parking 10-15 λεπτά νωρίτερα από την ώρα που επιθυμείς να εισέλθεις στο αεροδρόμιο. Αν πρόκειται για το λιμάνι, λάβε υπόψη την απόσταση του parking που έχεις επιλέξει, από την πύλη που αναχωρεί το πλοίο σου (υπάρχει σχετική πληροφορία στην ιστοσελίδα μας).

41. Χρειάζεται να κάνω κράτηση θέσης;

Η κράτηση θέσης εξασφαλιζει την προσβαση στο parking στην τιμή που αναγράφεται στο πεδίο της κράτησης. Αν δεν κάνεις κράτηση, η πρόσβαση δεν ειναι εγγυημένη, ούτε και η τιμή που σου προσφέρει το ParkAround. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το ParkAround για τις σταθμεύσεις σου, συμμετέχεις στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών «Παρκάρεις & Κερδίζεις», μέσω του οποίου κερδίζεις πόντους που μπορείς να μετατρέψεις σε credits στο προφίλ σου. Για κάθε 1€ που ξοδεύεις στο ParkAround, κερδίζεις 5 πόντους. Στη συνέχεια, εξαργυρώνεις τα credits για να έχεις έκπτωση σε επόμενη στάθμευση (δες εδώ)! 

42. Θέλω να κάνω κράτηση, αλλά δεν ξέρω την ημερομηνία επιστροφής

Για την ολοκλήρωση της κράτησης απαιτείται η δήλωση της ημερομηνίας & ώρας άφιξης, καθώς και η εκτιμώμενη ημερομηνία εξόδου από το parking. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις την ημερομηνία επιστροφής σου, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Καταχωρείς στην εφαρμογή την ενδεικτική ημερομηνία και ώρα εξόδου για να συγκρίνεις τις προσφορές και να κάνεις κράτηση. Η ημερομηνία δεν είναι δεσμευτική. Μόλις γνωρίζεις πότε θα επιστρέψεις, μπορείς να προχωρήσεις σε διόρθωση της κράτησης μέσα από το email ή την εφαρμογή, είτε καλώντας το parking είτε εμάς! Η διόρθωση είναι δωρεάν και το τελικό κόστος θα διαμορφωθεί βάσει της πραγματικής διάρκειας στάθμευσης. 

2 Σχόλια Προσθέστε το δικό σας

 1. Ο/Η Κ. ΠΡΙΓΚΙΠΑΚΗΣ λέει:

  ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;
  ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΣΠΕΡΙΑ/ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ.

  Μου αρέσει!

  1. Ο/Η ParkAround λέει:

   Δυστυχώς το ParkAround δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για το κέντρο της Θεσσαλονίκης 😦

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s